Kan ik Kamagra kopen zonder recept?

Via KamagraFun kunt u Kamagra en andere erectiemiddelen bestellen zonder dat u hiervoor een recept van uw doctor nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling soepel en veilig verloopt, met uiteraard een snelle levering. Ook kunt u eenvoudig betalen met IBAN bankoverschrijving (SEPA) of crypto currencies zoals Bitcoin. Helaas is kopen met iDeal of PayPal niet mogelijk momenteel, hier werken wij hard aan.

Hoe gebruik ik Kamagra veilig?

Neem het middel zo’n 30 minuten voor aanvang. Voor optimaal gebruik van Kamagra neemt u het niet in op een lege maag. De aanbevolen dosering van Kamagra ligt tussen de 50 en 200 mg, meer dan 200 mg heeft dan ook geen werking. Maar zelfs een lagere dosering heeft vaak genoeg effect, dus houd dit in gedachten.

Het grootste gevaar van Kamagra zijn niet-legitieme kopieën, vaak van Chinese makelaardij. Veel website’s verkopen nepmedicijnen tegen aantrekkelijk lage prijzen, die vaak niet de gewenste werking hebben. Let goed op het hologram logo en de rode lijn op de achterkant van de blister.

Tenslotte mag Kamagra niet in combinatie met medicijnen gebruikt worden die te maken hebben met een gezonde hartwerking. Bij twijfel is het belangrijk om eerst contact op te nemen met uw huisarts.